На Сокирянщині продовжують реалізовувати заходи в межах Тижня безпеки дорожнього руху

Дата: 16.05.2024 11:32
Кількість переглядів: 66

І-й етап Тижня безпеки дорожнього руху в Україні цьогоріч проходить  з 13 по 19 травня. Заходи Тижня стосуються актуальних питань з безпеки на транспорті в Україні в умовах воєнного стану, а також популяризують дотримання безпечної поведінки на автошляхах, поширюють знання про безпеку дорожнього руху.

 

Відтак, в межах проведення Тижня безпеки, правоохоронці -  поліцейський офіцер громади, капітан поліції Костянтин Пилипчук та інспектор сектору ювенальної превенції Дністровського РВП ГУНР в Чернівецькій області, капітан поліції Ірина Мігалескул поспілкувалися із учнями Сокирянського вищого професійного училища.

 

В ході зустрічі правоохоронці розповіли юним пішоходам та майбутнім водіям про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи та водії, перевірили знання учнів Правил дорожнього руху для пішохода та велосипедиста. Правоохоронці проаналізували найбільш розповсюджені причини ДТП. Окремо поспілкувалися й про безпеку юних велосипедистів, водіїв скутерів та мопедів. Зокрема, роз’яснили про права та обов’язки щодо виїзду на вуличну мережу. Ще розповіли про світловідбивні браслети та знаки на одягу, наплічниках та наголосили на необхідності їх використання у темну пору доби.

 

Також учнівську молодь поінформували про відповідальність за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, шкідливість куріння, вживання спиртних напоїв, наркотиків, та наголосили на важливості ведення здорового способу життя. Також учасники зустрічі обговорили, як можна уникнути конфліктних ситуацій. Підлітки отримали практичні поради, як убезпечити себе від зловмисників, про правила безпеки під час перебування на канікулах.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь