Для учнів Сокирянського ліцею №1 фахівці провели творчі лабораторії

Дата: 16.05.2024 12:12
Кількість переглядів: 89

Громадська організація «Пошук інновацій» розпочала впровадження проєкту «Соціально-психологічна підтримка сімей ВПО та населень Вашковецької та Сокирянської громад».

 

Проєкт реалізується в межах Програма CLEAR Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації CLEAR, що впроваджується міжнародною організацією «Глобал Ком’юнітіз» (Global Communities), завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).

 

Представники громадської організації «Пошук інновацій» розпочали проєкт із проведення творчих лабораторій з елементами арттерапії «Знімаємо тривогу малюючи!», в межах серії лабораторій «З дитячих долонь у світ миру», для дітей ВПО та дітей приймаючої громади. Днями такий захід відбувся для учнів 3 та 4 класів Сокирянського ліцею №1.

 

Керівник організації Інна Яцишена поділилась із дітьми та педагогами ініціативами, які будуть цікаві для дитячої аудиторії та розповіла про діяльність організації.

 

В ході творчої лабораторії діти розповіли про свій емоційний стан, виконували вправи-руханки, які сприяли налагодженню дружньої атмосфери та активному спілкуванню.

 

Тренерки разом з дітворою застосовували власну фантазію та креатив у своренні індивідуальних малюнків. Опісля ділилися своїми враженнями від творчого процесу, презентуючи власні витвори мистецтва.

 

Як зауважують фахівці, творчі лабораторії важливі, адже дитина розкривається через малюнок, такі заходи сприяють розвитку образного мислення, творчих здібностей та збагачують індивідуальний досвід дитини, що в комплексі допомагає стабілізувати її психоемоційний стан.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь