Родинний захід під відкритим небом, присвячений Всесвітньому дню вишиванки, провели на базі комунального закладу «Школа мистецтв імені Михайла Мафтуляка»

Дата: 17.05.2024 11:40
Кількість переглядів: 84

 

На подвір’ї закладу позашкілля зібралися вихованці школи мистецтв (серед яких і діти з числа внутрішньо переміщених осіб) разом із батьками, педагоги, учні закладів загальної середньої освіти, представники місцевої влади, громадської організації «Пошук інновацій» та представники міжнародної організації Global Communities в Україні.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв російсько-української війни. Щемливо пролунав Гімн України у виконанні діток та вчителів закладу позашкільної освіти.

З вітальним словом до учасників заходу звернулись секретар міської ради Любов Степаненко та начальник відділу освіти Галина Рябко, які відзначили переможців Всеукраїнського родинного конкурсу фото презентацій під гаслом «Вишиванку одягай - Україну прославляй».  

Привітали юних та дорослих жителів громади і працівники регіонального офісу Global Communities  Катерина Шраменко та Кеттеван Казановська.

Мистецька родинна зустріч відбулась за декількома локаціями, присвяченими українським традиціям і, звичайно ж, вишиванці – яскравій індивідуальності української культури, символу та серцю України, уособленню традицій та вияву патріотизму.

Також присутні мали можливість переглянути виступи фольклорних колективів, взяти участь у майстер-класах, долучитися до створення фотозони, насолодитися виставкою дитячих робіт, поспілкуватися родинами та дізнатися про старовинні орнаменти вишивши.

Захід відбувся в рамках реалізації #Програма_CLEAR, Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації CLEAR, що впроваджується міжнародною організацією «Глобал Ком’юнітіз» (Global Communities), завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA), яку на Сокирянщині реалізує громадська організація «Пошук інновацій». Діток було забезпечено солодощами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь