Правоохоронці продовжують інформаційно-роз’яснювальну роботу серед дітей щодо дотримання правил безпеки під час дорожнього руху

Дата: 20.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 61

Днями поліцейський офіцер громади старший лейтенант поліції Максим Димитров та інспектор ювенальної превенції відділення поліції №1 (м.Сокиряни) старший лейтенант поліції Валентин Мазур поспілкувалися з учнями Ломачинецької гімназії.

 

Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки на дорогах. Розмова йшла й про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, правила дорожньої безпеки, правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Зустріч пройшла у формі діалогу.

 

Сьогодні поліцейський офіцер громади капітан поліції Костянтин Пилипчук та інспектор сектору ювенальної превенції Дністровського РВП ГУНР в Чернівецькій області капітан поліції Ірина Мігалескул побували у закладі дошкільної освіти «Гвоздичка» села Гвіздівці, де розповідали правила безпечної поведінки на дорозі дошкільнятам. Також дітям продемонстрували поліцейський автомобіль та спорядження.  


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь