Звернення Сокирянського міського голови Василя Козака з нагоди свята Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2024 10:58
Кількість переглядів: 56

Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку освітянського літопису Сокирянщини, який цьогоріч налічує 605 випускників дев’ятих та одинадцятих класів.

Цей рік був для кожного з нас складним, сповненим важкими випробуваннями, болем та смутком. Та попри все ми продовжували працювати та навчатися, і кожен своєю працею наближав перемогу.            

Сьогоднішній день для кожного з вас має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.              Хочу подякувати батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Пам’ятайте: ви потрібні Сокирянщині, ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави – це ви.

Сьогодні особливий день для тих учнів, які закінчують школу. Останній дзвоник 2024 року для вас є останнім дзвоником шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Для когось – це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось – початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. І хай ваша дорога буде мирною та спокійною, сповненою добрих та чистих емоцій, без горя і сліз.

Бажаю вам амбітних планів і великих звершень, невгамовності й ініціативи, здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

Слава нашим Героям, які щохвилини виборюють мирне небо над нами! Вічна пам'ять захисникам, які віддали найдорожче – своє життя для того, аби наші діти мали майбутнє у вільній і незалежній державі, на своїй рідній землі!

Слава Україні! Слава її Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь