Сокирянська громада стала учасником програми Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України ЄІБ «Енергоефективність громадських будівель в Україні»

Дата: 31.05.2024 10:59
Кількість переглядів: 92

Програма орієнтована на територіальні громади по всій території України, за винятком районів, визначених Мінреінтеграції у переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

 

Наразі у Льовові проходить тренінг на тему: «Управління проектами в рамках програми ЄІБ «Енергоефективність громадських будівель в Україні». Сокирянську міську раду представляють  начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій міської ради Андрій Маркевич та начальник управління капітального будівництва міської ради Євген Бушовський.

 

У межах програми у Сокирянській громаді заплановано реалізувати енергоефективні заходи та здійснити термомодернізацію будівлі поліклініки в місті Сокиряни. Громаду, відповідно до умов програми, вже відібрали для фінансування виготовлення проектно-кошторисної документації.

 

Загалом, у громадській будівлі заплановано здійснити ряд заходів. Це і  реконструкція покрівлі з утепленням, утеплення фасаду, цоколя, горища, ремонт системи опалення, встановлення індивідуальних теплових пунктів, заміна радіаторів тощо.

 

Фінансування для реалізації проекту  буде здійснюватися в рамках Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком за співфінансування із місцевого бюджету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь