Сокирянська громада стала учасником програми Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України ЄІБ «Енергоефективність громадських будівель в Україні»

Дата: 31.05.2024 10:59
Кількість переглядів: 63

Програма орієнтована на територіальні громади по всій території України, за винятком районів, визначених Мінреінтеграції у переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

 

Наразі у Льовові проходить тренінг на тему: «Управління проектами в рамках програми ЄІБ «Енергоефективність громадських будівель в Україні». Сокирянську міську раду представляють  начальник відділу економічного розвитку та залучення інвестицій міської ради Андрій Маркевич та начальник управління капітального будівництва міської ради Євген Бушовський.

 

У межах програми у Сокирянській громаді заплановано реалізувати енергоефективні заходи та здійснити термомодернізацію будівлі поліклініки в місті Сокиряни. Громаду, відповідно до умов програми, вже відібрали для фінансування виготовлення проектно-кошторисної документації.

 

Загалом, у громадській будівлі заплановано здійснити ряд заходів. Це і  реконструкція покрівлі з утепленням, утеплення фасаду, цоколя, горища, ремонт системи опалення, встановлення індивідуальних теплових пунктів, заміна радіаторів тощо.

 

Фінансування для реалізації проекту  буде здійснюватися в рамках Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком за співфінансування із місцевого бюджету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь