До Сокирянської лікарні доставили дороговартісне реабілітаційне обладнання

Дата: 04.06.2024 15:07
Кількість переглядів: 109

Мова йде про бігову доріжку, яку вдалось закупити завдяки грантовій угоді між Посольством Німеччини в Україні та громадською організацією «Пошук інновацій», керівник Інна Яцишена. Відповідно до умов грантової заявки, КНП «Сокирянська лікарня», як сторона угоди, прийняла дольову участь у співфінансуванні придбання обладнання. За рахунок місцевого бюджету було здійснено ремонт приміщення Відділення реабілітації, де встановлено бігову доріжку.

 

Відтак, за кошти Федерального міністерства закордонних справ Німеччини реалізовано проєкт «Закупівля реабілітаційного обладнання  бігової доріжки для реабілітаційного відділення Сокирянської лікарні».

 

Завдяки придбаній модернізованій техніці, у медичному закладі  створено сприятливі умови для лікування пацієнтів із паталогіями судин, кістково-м'язевої системи, порушеннями мозкового кровообігу, після травматичних операцій на кінцівках.

 

 Реабілітаційне обладнання є надзвичайно потрібним для закладу охорони здоров’я. Адже це необхідна підтримка не тільки для жителів громади та внутрішньо переміщених осіб, які тут проживають, але й для  жителів сусідніх громад.

 

Дякуємо Федеральному міністерству закордонних справ Німеччини, Посольству Німеччини в Україні за вагому підтримку для галузі медицини Сокирянщини та турботу про жителів!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь