Героя Володимира Гуцула сьогодні провели в останню дорогу…

Дата: 05.06.2024 18:52
Кількість переглядів: 84

Прощання відбулось у селі Братанівка.

Рідні та близькі, друзі та знайомі, побратими, представники місцевої влади та Другого відділу Дністровського РТЦК та СП, духовенство, односельчани, небайдужі громадяни, зібрались аби вшанувати пам'ять загиблого воїна Володимира Гуцула, який у боях за Україну віддав своє життя.

«В нашій країні триває нищівна та безжальна війна. Щоденно наші військові приймають бій з ворогом. На превеликий жаль, для багатьох із наших захисників він виявляється останнім… На полі бою, виконуючи бойове завдання, загинув наш земляк – Володимир Миколайович Гуцул. Володимир Гуцул був не тільки нашим із вами захисником, але й, в першу чергу, головою своєї сім’ї – хорошим чоловіком, батьком, дідусем. І сьогодні, у день, коли ми прощаємось із Володимиром Миколайовичем, хочу звернутись до рідних загиблого воїна: прийміть найщиріші співчуття від імені Сокирянської міської ради та від мене особисто і прийміть слова подяки за вашого чоловіка, батька, дідуся, справжнього мужнього воїна, який не залишився осторонь біди, яка прийшла в Україну, а з початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Знаю, що сини Володимира Миколайовича також стоять на варті нашого спокою. Дякую вам за вашу мужність та захист! Дорогі Валентино Василівно, Ігорю та Олександре, Вікторіє, онуки Олександро та Костянтине, рідні та близькі Володимира Миколайовича, розумію, що цю втрату нічим не заповнити – і Герої, на превеликий жаль, помирають…. Але вони вічно живуть у наших серцях… Тепер ваш чоловік, батько, дідусь оберігатиме нас на небесах…На жаль, такою невимовно страшною є ціна нашої свободи та незалежності…» - звернувся перший заступник міського голови Іван Гангал.

Володимир Гуцул загинув на Донеччині.

Рідним воїна вручили Лист пошани і скорботи від імені Президента України та Державний Прапор України, яким була вкрита труна полеглого захисника.

Спочивай з миром, воїне!

Вічна пам'ять, слава і шана нашому захиснику Володимиру Гуцулу!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь