Відбувся підсумковий захід проекту «Ефективна взаємодія органів публічного управління та інститутів громадянського суспільства: виклики, досвід, рішення»

Дата: 11.06.2024 14:36
Кількість переглядів: 64

Днями у Чернівецькому регіональному центрі підвищення кваліфікації відбувся круглий стіл «Ефективна взаємодія органів публічного управління та інститутів громадянського суспільства: виклики, досвід, рішення» як підсумковий захід в рамках реалізації спільного проєкту з Фондом Ганса Зайделя в Україні Hanns Seidel Stiftung Ukraine .

 

Участь у зустрічі взяв начальник відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності міської ради Андрій Маркевич.

 

Як повідомлялося раніше, Андрій Маркевич спільно із представниками інших територіальних громад області, відвідав місто Сірет (Румунія), де колеги з Румунії поділилися досвідом з реалізації низки європейських проєктів щодо облаштування громадських просторів, створення багатофункціонального соціального центру, модернізації закладів освіти.

 

Тож в ході зустрічі на базі Чернівецького регіонального центру підвищення кваліфікації учасники обмінялися досвідом щодо поїздок до Румунії та Республіки Молдова, які відбулися в рамках проєкту «Ефективна взаємодія органів публічного управління та інститутів громадянського суспільства: виклики, досвід, рішення».

 

Окрім того, значну увагу приділили пошуку нових інструментів та підходів щодо взаємодії органів влади та громадськості.

 

Йшлося також про нові формати та інструментарій взаємодії у контексті нового Закону України щодо народовладдя на рівні місцевого самоврядування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь